___________________________________________________________________________

.Wat wij doen
Voor Bedrijven

LBI helpt CFO's en hoofden van juridische afdelingen om vast te stellen of het uitbesteden van diensten op een concurrerende wijze geschiedt.LBI kan in nieuwe geografische gebieden helpen bij het zoeken naar kantoren die bedrijven kunnen assisteren bij het opzetten van hun activiteiten. Op nieuwe rechtsgebieden kan LBI helpen om de juiste adviseur met vereiste deskundigheid te vinden.

Het LBI model kan bedrijven helpen om het aantal (advocaten-) kantoren te verminderen waar dat aantal door fusies en acquisities te groot is geworden.
Het voordeel voor bedrijven is dat het LBI model het nadeel van een sterke merknaam neutraliseert.
Voor Advocaten

LBI helpt advocatenkantoren in het creëren van een efficiënt en goedkoop platform om hun specialisaties te tonen zonder de kosten van 'beauty contests' die persoonlijke aanwezigheid vereisen en soms veel reistijd vergen. Pas wanneer bieders op de shortlist terecht zijn gekomen, kan gevraagd worden of zij persoonlijk willen verschijnen.
Voor Consultants

Net zo als dat bij advocatenkantoren het geval is, kunnen ook consultants profiteren van het LBI kanaal om hun ervaring en producten te tonen aan geinteresseerde bedrijven. Consultants hebben zo toegang tot afnemers waartoe zij traditioneel geen makkelijke toegang hebben.
Home
Wie wij zijn
Wat wij doen
Home
Tarieven
Contact
Pers
F.A.Q.
Wie wij zijn
Wat wij doen
Home
Onze tarieven
Contact
Pers
F.A.Q.
Links
Cliënten
copyright 2012 by Legal BenchMarket International
Legal BenchMarket International B.V. | KvK 27259835 | Lange Voorhout 72 | 2514 EH Den Haag | Tel. 0703920441 | Mob. 0653507477
Wij helpen bedrijven, besturen en beroepsgroepen in benchmarkactiviteiten met betrekking tot consultancydiensten in het algemeen en juridische diensten in het bijzonder. Dit stelt onze klanten in staat om vast te stellen of de beloning voor consultancydiensten in overeenstemming is met de concurrentie in de specifieke gebieden. Wij assisteren in het wervingsproces van juridische en andere consultancydiensten.

Wij schrijven Requests For Proposals (RFP's) voor aanbestedingen waarin wij het werk in detail beschrijven. De RFP's stellen degenen die het werk willen aannemen in staat nauwkeurig de prijs te bepalen waarvoor zij deze diensten willen leveren.

De aanbestedingen vinden afhankelijk anoniem plaats. Na een eerste ronde waarin biedingen zijn uitgebracht zonder dat de opdrachtgever bekend is, volgt de tweede ronde. In deze tweede ronde weten de biedende kantoren wie de opdrachtgever is. Er volgt dan een selectie voor een short list van drie kantoren. Deze kantoren worden uitgenodigd voor een gesprek van zestig minuten.

Wij zoeken naar advocatenkantoren met de vereiste deskundigheid en capaciteit. Alleen deze kantoren worden uitgenodigd om een bod op het werk uit te brengen.

Wij helpen, waar nodig, met de beschrijving van alternatieve declaratiemethoden, zoals vaste vergoedingen, maximumvergoedingen, vergoedingen voor zg. meerwerk en andere risicospreidende/delende declaratiemethoden, alles met inachtneming van lokale wetgeving.

Voor nader uitleg luister naar het radio interview met
Directeur Paul C. de Jonge, Business News Radio "Elevator Pitch".

NL
EN
PT